Foto: Getty Images
Premier League

Haaland kunne ikke gå: Pep giver update om ham

Der venter Erling Haaland en pause efter han har pådraget sig en skade.

Manchester City var søndag uden deres norske målmaskine Erling Haaland i 2-1-sejren mod Luton, og der er udsigt til, at han nok må sidde ude i et stykke tid.

Ved pressemødet efter kampen satte City-manager Pep Guardiola ifølge Sky Sports ord på, hvordan det ser ud med nordmanden.

- En stressfraktur. Bare stress. Spørg ikke, om det er et brækket ben. Han var ikke klar i dag, og jeg tror ikke, han er klar til Crystal Palace. Forhåbentlig kan han være klar i Saudi-Arabien (VM for klubhold 19. december-22. december red.). Uge for uge vil afgøre, hvordan han har det, siger han og fortsætter:

 - Dagen efter Aston Villa kunne han ikke gå, så næste dag var han meget bedre. Han sagde, at han kunne gå og ikke havde smerter. Lægen sagde, at vi skal vente, uge for uge, dag for dag, lyder det fra Pep Guardiola.

Sejren og de tre point mod Luton, som var specielt afgørende for den catalanske manager.

- De kæmpede, som vi altid har gjort. Det var vigtigt for troen. Folk har sagt, at det er slut, men vi vil gerne bevise dem forkert og tro, at sæsonen ikke er slut. Vil vi være der? Det afhænger af os og, hvordan vi præsterer, fortæller Guardiola.

Derudover blev der også stukket mere til dem, der har været ude og stille spørgsmålstegn ved City-holdet.

- De behøver ikke bevise, hvad de er i stand til, en ekstraordinær gruppe af spillere. Men generelt er det normalt. City er ikke det samme, det er slut. Lad dem bevise, at vi tager fejl. Lad os bevise, at vi vil være der, fastslår City-manageren.

Det var desuden et opgør, hvor de måtte slide sig til sejren. Læs mere om kampen her.