Foto: Getty Images
Premier League

- Har brug for bedre spillere

Hvis Manchester United skal konkurrere om titler, skal nye spillere ind, understreger cheftræner Erik ten Hag.

Manchester United sikrede sig endegyldigt Champions League-deltagelse efter torsdagens sejr over Chelsea. 4-1-sejren betyder, at United går på tredjepladsen - to point foran Newcastle og seks point foran Liverpool.

Hvis Manchester United i næste sæson skal have forhåbninger om at kæmpe med om Premier League-titlen, skal truppen forstærkes markant.

Det understregede manager Erik ten Hag efter torsdagens sejr.

- Vi skal arbejde med denne trup om sommeren, men også se, om vi i transfervinduet kan forstærke truppen, sagde han ifølge The Athletic.

- Truppen er der, og man kan vurdere, hvorvidt det er realistisk eller ej. Nu er vi langt væk, så vi har meget arbejde at gøre. Vi gør fremskridt på dette hold, men vi har brug for bedre spillere, hvis vi vil konkurrere om det bedste.

Den hollandske manager lægger også vægt på, at målet i denne sæson var at komme i Champions League.

- Jeg synes, vi har spillet en god sæson i Premier League. Jeg mener, målet for sæsonen har været at komme i Champions League.

I modsætning til United kommer Chelsea ikke til at spille europæisk fodbold i næste sæson efter et skrækkeligt år. London-klubben indtager i øjeblikket 12. pladsen med en kamp tilbage.