Foto: Getty Images
Premier League

Har brugt 8,7 milliarder: Går efter flere indkøb

Chelsea-manageren vil se på muligheder for at forbedre holdet.

Siden Todd Boehly overtog Chelsea tilbage i foråret 2022 har klubben brugt mere end 8,7 milliarder kroner på nye spillere. Alligevel er der stadigvæk behov for forstærkninger, mener Chelsea-manager Mauricio Pochettino.

Det fortæller han om i et interview med Sky Sports efter et nederlag på 0-2 til bundholdet Everton.

- Det handler om at forbedre. Vi taler efter fire, fem måneder. 16 kampe. Og det handler om vurdering, siger han og peger på, at de havde chancerne til at score i søndagens opgør, men at de ikke var i stand til at udnytte dem.

Transfervinduet venter lige om hjørnet, og det står klart for ham hvilket arbejde, der venter for London-klubben, hvor de nu skal se på de ændringer, de kan lave.

- Det er det, der skal analyseres med sportsdirektørerne for at se, om vi kan ændre denne dynamik og forbedre os i anden halvdel af sæsonen. Vi skal være mere aggressive. Så er det en massiv vurdering, og når transfervinduet åbner, vil vi se, hvad vi kan gøre, siger han og fortsætter:

- Jeg siger ikke, om jeg vil bede om flere eller færre spillere. Det handler om at se, om opfattelsen matcher virkeligheden. Vi mangler noget. Vi skal forbedre vores virkelighed, lyder det fra Pochettino.

Chelsea er i øjeblikket nede på 13. pladsen i Premier League.

Pochettino har været i spidsen for Chelsea siden maj.