• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Hattrick på Anfield: Burde være på LFC's radar

Foto: Getty Images

Liverpool-legenden John Aldridge er fuld af beundring for Brighton-stjernen, der bombede Liverpool i sænk i lørdagens Premier League-kamp på Anfield.

Af Jacob Quvang

Mohamed Salah, Roberto Firmino, Luis Diaz, Diogo Jota og Darwin Nunez. Listen med dyre og profilerede offensivspillere er lang i Liverpool, men der burde have været et navn yderligere på den liste.

I hvert fald hvis man spørger Liverpool-legenden John Aldridge. 

I sin ugentlige klumme for lokalmediet Liverpool Echo retter han nemlig blikket hen mod Liverpools bøddel fra lørdagens kamp, nemlig Leandro Trossard som scorede hattrick mod Jürgen Klopps vaklende mandskab. 

Ifølge Aldridge burde en spiller som Trossard uden tvivl have været på Liverpools radar i sommer, hvor Sadio Mané skulle erstattes. 

- Leandro Trossard kom på måltavlen tre gange mod Liverpool, og jeg synes, at han var den bedste spiller på banen, da vi mødte dem i samme kamp i sidste sæson. Der fik han dem tilbage i kampen.

- Vi burde have rygtet til ham i sommer, for jeg tænker, at han er en klar Liverpool-spiller, skriver Aldridge i sin klumme.

I sidste sæson endte kampen mellem de to klubber 2-2 på Anfield, og da udlignede Trossard til slutresultatet efter at have givet Liverpool-bagkæden store problemer. Det gjorde han så sandelig også i weekenden. 

Han har da også været flyvende i denne sæson med fem scoringer og to oplæg i syv Premier League-kampe.