Video : Tipsbladet
Premier League

Helt ude i kulden: Ingen adgang til kantinen

Jadon Sancho har end ikke adgang til kantinen i Manchester United, lyder det.

Jadon Sancho har været helt ude i kulden i Manchester United i et stykke tid, og det virker mildest talt til, at han er i klubben på lånt tid.

Og i mellemtiden er han helt væk fra førsteholdet. Det beskriver The Athletic, der løfter sløret for, hvordan Sanchos tilværelse i Manchester Uniteds fryseboks er.

Den dyre kantspiller må slet ikke bruge førsteholdets faciliteter, og det betyder eksempelvis, at han parkerer ved akademiets bygninger og må gøre sig klar der frem for i førsteholdets omklædningsrum.

Derudover må Sancho ikke bruge førsteholdets kantine. I stedet får han mad i en madkasse på den anden side af en gang.

Til gengæld kan han glæde sig over, at han trods alt stadig får en fin løn. I starten af måneden kunne Daily Mail afsløre, at Jadon Sancho tjener i omegnen af 2,5 millioner kroner. Og det er om ugen vel at mærke.

Derfor er han ude af holdet
Jadon Sancho kom til Manchester United fra Dortmund for godt 635 millioner kroner i sommeren 2021, men det har ikke været nogen dans på roser for parterne.

Han har haft svært ved at levere det, man håbede på, og i denne sæson er hans forhold med cheftræner Erik ten Hag altså tilsyneladende gået helt i stykker.

Tidligere på sæsonen valgte Ten Hag at vrage Sancho til en kamp mod Arsenal med forklaringen, at kantspilleren ikke trænede godt nok. Sancho tog så til genmæle via sociale medier, hvor han skrev, at han var træt af at blive udpeget som syndebuk, og at man ikke skulle tro på alt, man læser.

Siden har 23-årige Sancho nægtet at undskylde til træneren, hvorfor han som nævnt er blevet bedt om at træne alene.