Video : Tipsbladet
Premier League

Her er Jordan Hendersons svimlende lønnedgang

Jordan Henderson er gået med til en vanvittig lønnedgang med sit skifte til AFC Ajax.

Jordan Henderson er på vej til AFC Ajax, og dermed siger den engelske landsholdsspiller efter alt at dømme snart farvel til Steven Gerrard, Al-Ettifaq og en masse millioner.

Især lønnedgangen er voldsom.

Det forlyder, at Jordan Henderson går hele 75 procent ned i løn, når han forlader Saudi-Arabien og rykker teltpælene til Amsterdam. Englænderen skal desuden være gået med til at betale Al-Ettifaq løbende bonusser af egen lomme, hvis han opnår succes i Ajax.

33-årige Jordan Henderson lander efter planen i den hollandske hovedstad i denne uge for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og underskrive kontrakten med AFC Ajax, der har gang i en skrækkelig sæson. 

Det er ikke mindst med sommerens EM-slutrunde for øje, at Jordan Henderson har valgt at forlade Saudi-Arabien og vende tilbage til Europa. Midtbanespilleren har vurderet, at han har større chance for at blive udtaget af den engelske landstræner, hvis han spiller foråret i europæisk fodbold. 

Og Al-Ettifaq? De får frigivet 68 millioner kroner ved at sige farvel til Jordan Henderson - de penge pønser Steven Gerrard og Co. på at bruge på Thiago Alcantara.