• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Kasper Hjulmand er favorit til trænersæde i PL

Foto: Getty Images

Allerede nu kan der spilles på, hvem der bliver den næste manager i Everton, hvor Rafael Benitez har store problemer. Landstræner Kasper Hjulmand er favoirt.

Af Kenneth Jensen

De ligger blot nummer 14 i Premier League med 15 point efter 13 kampe, og spanske Rafael Benitez meldes under pres i engelske Everton.

Everton møder onsdag Rafael Benitez' tidligere klub Liverpool FC, og hvis det går dårligt, kan det blive spanierens sidste kamp i spidsen for holdet. Everton har ikke vundet i syv kampe i streg, og klubben er under pres før mødet med byrivalerne Liverpool.

Hos bookmakeren Betfair er Rafael Benitez storfavorit til at blive den næste manager, der forlader sin Premier League-klub. Bare 1,67 giver han igen, hvis han er færdig som PL-manager som den næste af de 20 managers.

Og sker det, at Rafael Benitez må forlade jobbet som manager for Everton, er det interessant at se på, hvem der er favorit til managersædet i klubben.

Betfair listen en masse navne, der kan komme i spil, men favoritten til at blive klubbens næste permanente manager er dansk.

Landstræner Kasper Hjulmand giver bare pengene fire gange igen, hvis han bliver Everton-manager efter Rafael Benitez. Nuno Espirito Santo giver 5,5 gange pengene igen, mens Frank Lampard giver pengene 7 gange igen, hvis han er næste manager i klubben. De tre er de tre favoritter.

Kasper Hjulmand har gentagne gange sagt, at han ikke er interesseret i at forlade jobbet som landstræner lige nu, men der kan komme jobs, der er så store og interessante, at Hjulmand gør sig seriøse overvejelser, om han skal tage dem. Et sådan job kan Everton-jobbet være. Der er både kvalitet i holdet og økonomi i klubben til at hente gode spillere ind.

Samtidig vil Hjulmand kunne få en hverdag på træningsbanen - noget han ikke kan som landstræner, fordi holdet ikke samles så ofte.

Det er dog ventet, at Kasper Hjulmand tager med landsholdet til VM i Qatar om et år, men med de gode resultater med Danmark følger også stigende interesse fra storklubberne, og så er spørgsmålet, om DBU kan holde interesserede klubber fra at slå kløerne i den tidligere FCN- og Mainz-træner.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020