Video : Tipsbladet
Premier League

Stort hint: Her kan Højbjergs fremtid afgøres

Pierre Emile Højbjergs agent Luca Puccinelli fortæller nu lidt om, hvordan status ser ud for danskeren.

Den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg har haft en meget uvant sæson i Tottenham. I de foregående sæsoner har han været en fast starter, men med Ange Postecoglou som cheftræner i klubben har spilletiden været en del mindre med et flertal af kampe, hvor han har startet på bænken.

Det er derfor oplagt, hvis midtbanespilleren skulle finde sig en anden klub, og i marts fik han italienske Luca Puccinelli som ny agent. I et interview med transferjournalisten Fabrizio Romano fortæller han om, hvordan det ser ud for danskeren.

- Jeg arbejder på de mange forespørgsler, vi allerede har modtaget, ja; men vi vil analysere alle mulighederne efter EM, under ferien, hvor vi vil tilbringe lidt tid sammen og derefter se frem til det næste kapitel, lyder det fra Puccinelli.

Dermed står det klart, at det nok først bliver i juli eller august, at der kommer en afgørelse. Det passer også godt med, hvad Tipsbladet tidligere har skrevet.

Han forklarer endvidere, at Højbjerg er en spiller, som gerne vil være i en klub med store ambitioner eller projekter, og at danskeren er en karakter, der er skabt til at kæmpe om triumfer hvert år.

- Han fortæller mig, at han hvert år drømmer om trofæer i slutningen af sæsonen og ikke kan lide at spille for ingenting. Dette er hans tankegang. Det er missionen, siger Højbjerg-agenten.

I en mindre salgstale minder Puccinelli endelig om, at Højbjerg har spillet en stor rolle i Tottenham under både Jose Mourinho og Antonio Conte, ligesom han er en stor leder på det danske landshold.

Højbjerg har spillet for London-klubben siden 2020, og han har fået 185 kampe for klubben.