Foto: Getty Images
Premier League

Højbjerg kan få lønforhøjelse: Dette tjener han nu

Den danske landsholdsspiller kan se frem til en ny aftale og mere i løn.

Han er en profil hos Premier League-klubben Tottenham Hotspur og på det danske fodboldlandshold, og førstnævnte gør nu klar til at binde 27-årige Pierre Emile Højbjerg i flere år.

Pierre Emile Højbjergs aftale med Spurs løber først ud i sommeren 2025, men allerede nu vurderer London-klubben, at danskeren skal have en ny aftale og en lønforhøjelse, hvis han har lyst.

Ifølge The Times tjener midtbanemanden 850.000 kroner om ugen i sin nuværende kontrakt for Tottenham Hotspur - det svarer til en årsløn på 44 millioner kroner - men da han har præsteret godt, ønsker klubben altså at belønne ham og dermed også holde på ham fremadrettet. Klubben ønsker at sætte gang i forhandlingerne om en ny aftale allerede nu.

Danskeren har spillet alle Premier League-kampe i denne sæson på nær den seneste mod Newcastle United på Tottenham Hotspur Stadium. Den kamp endte med et nederlag, og i opgøret havde Spurs ikke kontrol over midtbanen, hvilket også var et godt bevis på, hvorfor Højbjerg er blevet så afgørende en spiller for klubben.

Pierre Emile Højbjerg har scoret tre gange i denne sæson, og dermed har han allerede nu vist sig mere frem offensivt end i tidligere sæsoner for Spurs. 

Danskeren var med fra start, da Tottenham måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Sporting CP onsdag aften i Champions League-gruppespillet.

Midtbanemanden skiftede til Tottenham for et par sæsoner siden fra Southampton. Han har også tidligere været på kontrakt i Southampton og FC Bayern München.