• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Højbjerg med klart krav til ny Tottenham-træner

Foto: Getty Images

Den danske midtbanespiller vil have en ambitiøs og langsigtet løsning på trænerposten i Tottenham.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Tottenham er på udkig efter en ny træner, der skal erstatte den fyrede Jose Mourinho, der ikke levede op til sæsonens forventninger trods en god start.

Klubben har angiveligt udarbejdet en liste over kandidater til det ledige sæde, som Ryan Mason har æren af at udfylde resten af sæsonen.

Den kommende træner får en stor opgave i at genopbygge holdet, der stadig har Harry Kane på kontrakt og et splinternyt stadion.

Pierre-Emile Højbjerg, der scorede og assisterede i weekendens 2-0 sejr over Wolves, forsøgte at undvige spørgsmål om trænersituationen efter kampen, skriver Sky Sports. Men han gav alligevel et indblik i spillernes ønsker

- Det er et svært spørgsmål, og et jeg ikke kan svare på eller vil svare på. Men Tottenham er en ambitiøs klub, og vi har brug for en ambitiøs træner, lød det fra den danske landsholdsspiller.

Højbjerg, der er i spil til sæsonens spiller i klubben, indrømmede, at Tottenham i denne sæson har underpræsteret, selvom de stadig har muligheden for at sikre sig kvalifikation til Europa League.

- Vi nåede ikke vores mål i denne sæson. Vi var i finalen (i Carabao cuppen, red.), så vi havde muligheden for at vinde et trofæ, men det gjorde vi ikke, så det er selvfølgelig en skuffelse.

- Vi vil virkelig gerne være en del af det (Europa League, red.). Og ikke kun det, vi vil vinde den. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020