Video : Tipsbladet
Premier League

Højbjerg skuffet efter danskerdyst: Jeg burde have scoret

Tottenham måtte nøjes med uafgjort mod Fulham, og efter kampen savner Pierre Emile Højbjerg mange ting fra sit hold. Blandt andet et mål fra sig selv.

Onsdag aften havde Tottenham en oplagt chance for at holde sig til i toppen af Premier League. Holdet mødte nedrykningskandidaten Fulham, men fik kun 1-1 ud af anstrengelserne.

Dermed indtager Spurs nu sjettepladsen i Premier League og har seks point op til Manchester United på førstepladsen. Der er dog stadig kun to point op til Manchester City, Leicester og Everton, der alle deler tredjepladsen.

Efter kampen er Tottenhams danske profil, Pierre Emile Højbjerg, en skuffet mand. Både over sit holds indsatse og din egen afbrænder.

Læs også:Humpede fra banen: United-angriber kan blive spilleklar til Liverpool-kamp

- Vi er nødt til at gøre det bedre i et par aspekter af kampen. Mere mod, mere fokus på organiseringen af holdet og at være solidt som hold, siger han ifølge Daily Mail.

- Jeg havde en chance, som jeg burde have scoret på. Der er mange detaljer, vi skal gøre bedre.

- Jeg er glad for, at der er en ny kamp igen om tre dage, så vi kan vise en reaktion og vise, at vi er bedre end det her. 

Læs også:Tottenham sætter føring og tredjeplads over styr

Tottenhams næste kamp er på søndag mod endnu et bundhold, Sheffield United.

Mens Højbjerg ærgrer sig over onsdagens resultat, kan en anden dansker glæde sig over det ene point på en svær udebane. Joachim Andersen spillede igen fuld tid i Fulhams midterforsvar.

Fulham har to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, men har også to kampe til gode i forhold til Brighton, som er nærmeste hold over stregen.

Læs også:Endnu en Premier League-kamp udsat

Læs også:Manchester City nærmer sig førerhold efter ny sejr

Læs også:Karantæner - hvem er ude?