Premier League Lars Gram-Hanssen

Højbjerg vil have hævn: Det var ikke værdigt

Foto: Getty Images

Inden aftenens ekstremt vigtige opgør mod Arsenal har Pierre-Emile Højbjerg taget et kig tilbage på sæsonens første møde med ærkerivalerne. En meget smertefuld oplevelse, som ikke var værdig, lyder det fra den danske landsholdsprofil.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham spiller i aften en af sæsonens vigtigste kampe, når Arsenal kommer på besøg, og ifølge Antonio Conte er hjemmeholdet ekstra opsatte på at få revanche efter 3-1-nederlaget til ærkerivalerne i september. 

- Det var en meget svær periode for mit hold, lyder det således, ifølge The Guardian, fra Conte, der på det tidspunkt ikke engang var blevet ansat i Tottenham endnu. 

Også Pierre-Emile Højbjerg får kuldegysninger, når han tænker tilbage på den mareridtsagtige kamp på Emirates Stadium, hvor Tottenham var bagud med 3-0 efter 34 minutter. 

- Det var ikke godt, og det gjorde virkelig ondt. Det er noget, man som spiller ikke kan acceptere. Det, der skete sidste gang på Emirates, er et fuldstændigt no-go. Noget, der helt sikkert ikke var værdigt. 

Tottenham endte med at fyre Nuno Espirito Santo en måneds tid efter Arsenal-kampen, hvorefter Antonio Conte blev hentet ind som erstatning.

Italieneren har fået Tottenham tilbage på sporet, men alt andet end tre point i aftenens kamp vil formentlig betyde, at Tottenham må opgive Champions League-drømmen. Med tre spillerunder tilbage har Arsenal således et forspring på fire point ned til Tottenham.