Video : Tipsbladet
Premier League

Hylder Eriksen: Han er som en træner på banen

Christian Eriksens tidligere Tottenham-holdkammerat Ben Davies hylder nu den danske landsholdsstjerne.

Han forlod klubben for lidt over fire år siden, men Christian Eriksen har efterladt et stort aftryk i Tottenham, hvor den danske landsholdsstjerne spillede fra 2013 og frem til januar 2020. 

Og en af dem, der var særligt imponeret af Christian Eriksens kvaliteter, er Ben Davies. I podcasten 'The Gab & Juls Show' har Davies nemlig peget på Christian Eriksen som den spiller, der gjorde det største indtryk, da waliseren i 2014 ankom til Tottenham fra Swansea. 

- Den, der nok var mest iøjnefaldende, var Christian Eriksen. Han var ikke en fysisk og dominerende spiller. Han var bare en, der havde så meget kvalitet. Det virkede altid til, når han fik bolden, at han havde mere tid end alle andre. Det, som Christian er utrolig til, er at han er som en træner på banen. Han dikterer, hvor alle bevæger sig hen. Han dikterer kampens tempo, lyder det fra Ben Davies. 

- Hvis en kamp var ved at glide os af hænde, så trak han tempoet ud af den. Han er den, der spiller en lidt optimistisk bold, som går ud til indkast, men det er præcis det, som holdet har brug for, for at få lidt luft og komme længere frem på banen. 

- Det er ikke den slags, der medfører store hyldester. Dem fik han for sine frispark og utrolige stikninger. Men han er en af de bedste, når det kommer til at styre alle 10 holdkammerater. 

I podcasten har Ben Davies også fortalt om sine år i Danmark. Det kan du læse om HER

Christian Eriksen kan i aften spille sin landskamp nummer 128, når Danmark møder Færøerne i en EM-testkamp på Brøndby Stadion.