Premier League Mads Bye Marboe

Hylder Eriksen: På niveau med superstjerne

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er min yndlingsspiller lige nu, siger han.

Af Mads Bye Marboe

Selvom langt de fleste vidste, hvilket niveau Christian Eriksen besidder, var der nok ikke mange, der havde regnet med, han ville blive så dominerende, som han har været i Brentford efter sit comeback.

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson er en af dem, der undervurderede Eriksen, men nu er han helt vild med danskeren. Det siger han til Sky Sports.

- Han er min yndlingsspiller lige nu. Jeg synes, knægten er utrolig. Det var ikke gået op for mig, hvor god han er. Hans præstation i sidste uge, hans pasninger, hans hjerne, hans overblik. Jeg er ligeglad med, hvad andre siger. Det var som at se Kevin De Bruyne.

- Vi snakker om De Bruyne. Eriksen er på hans niveau efter min mening. Ikke at han blæser med frem på samme måde. Men hvis du vil have en pasningsspiller, kunne han spille for Manchester City i morgen. Han er top, top klasse.

- Bliver han (i Brentford, red.)? Jeg vil gerne have, at han bliver i Brentford de næste seks måneder indtil jul, så de får en solid start. Det bliver svært for dem i næste sæson. Så kan de lade ham gå i januar, hvor de er solide.

Christian Eriksen har lavet 1 mål og 4 assists i 11 kampe for Brentford.