Video : Tipsbladet
Premier League

Hylder Jon Dahl: Den rigtige vej at gå for ham

Jon Dahl Tomasson får en masse ros for at have fået jobbet i Blackburn.

Den forhenværende landsholds-assistent Jon Dahl Tomasson er tirsdag blevet præsenteret som ny cheftræner i den engelske traditionsklub Blackburn, der tilbage i 1995 vandt Premier League. I de seneste år har de dog været i den næstbedste engelske række, men der er alligevel tale om et virkelig godt sted at komme til.

Det fortæller den danske træner Allan Kuhn i et interview med TV3 Sport.

- Det er rigtig stærkt gået af Jon Dahl. Han gik jo fra Malmö efter at være blevet mester med dem for at tage det næste skridt i hans karriere - og at komme til Championship, det er altså stort som dansk træner, siger han og fortsætter:

- Vi skal tænke på, at Vincent Kompany lige er gået til Burnley. Thomas Frank udviklede sig i Brentford og set hvor langt, han er kommet. Det er kæmpe stort at være træner i Championship, og ikke mindst i Blackburn, som vi allesammen kender. Kæmpestor klub, som blev nummer otte i sidste sæson og har ambitioner om at komme op i Premier League, lyder det fra Kuhn.

Det står desuden klart for den tidligere AaB- FCM- og Malmö-cheftræner, at det er det helt rette valg for Tomasson at tage i forhold til næste skridt i karrieren.

- Det er den vej, som man skal gå, hvis man vil have en stor karriere i England. Hvis Jon Dahl kan skabe resultater der, så er der rigtig fine muligheder for ham i fremtiden som træner.

Allan Kuhn kunne også godt have set Jon Dahl Tomasson komme til en hollandsk klub. Se hele interviewet øverst i artiklen.

Jon Dahl Tomasson tager desuden en tidligere FCK'er med sig til sin nye klub. Læs mere om det her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.