• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Hylder tidligere FCK-træner: En enorm forbedring

Foto: FCK.DK

Han gjorde et godt stykke arbejde i FC København, og det er han tilsyneladende fortsat med i Premier League, hvor han høster store roser.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København havde i halvandet år glæde af spanske Rubén Sellés på sidelinjen.

Her optrådte han som assistenttræner under Jess Thorup, men denne sommer lokkede større adresser. Således blev han tilknyttet Southampton, som manglede personel efter flere afgange i trænerstaben.

Ligesom i FC København så har Rubén Sellés et stort fokus på Southamptons defensiv, ligesom han også har overtaget ansvaret for klubbens dødbolde efter afgangen af Alex Clapham.

- Han er rigtig god. Fra dag et fik han mig til at lave clearinger på mållinjen. Jeg taler dag et af pre-season. Den første gang jeg mødte ham. Det er den type han er, som er meget fokuseret på de defensive mekanismer i vores spil, siger Kyle Walker-Peters til Daily Echo.

- Han er meget vokal, opmuntrer en masse og så taler han hele tiden. Det kan jeg godt lide. Han er meget passioneret omkring de ting han arbejder med, hvilket har forbedret os enormt meget.

39-årige Rubén Sellés har været et stort aktiv på sidelinjen i Southampton skriver Daily Echo, hvor han ofte dirigerer med spillerne på banen, ligesom han også giver cheftræner Ralph Hassenhüttl dessinger og forslag i løbet af kampene.

Southampton har indledt denne sæson i Premier League med syv point i seks kampe, hvilket giver en placering midt i tabellen. På fredag venter Aston Villa på Villa Park.