Video : Tipsbladet
Premier League

Indleder undersøgelse efter kedelig tendens

Manchester United har valgt at indlede en officiel undersøgelse af klubbens skadesbehandlinger, efter at helle seksten spillere har været ukampdygtige under Erik ten Hag.

Manchester United står i en monumental krise, og i øjeblikket vender den nordengelske klub hver en sten for at komme deres problemer til livs. 

En af de helt store udfordringer har været, at mange spillere har siddet ud med skade, hvorfor Erik ten Hag har haft svært ved at stille de elleve bedste fra start. 

Nu skriver den engelske avis Daily Mail, at Manchester United har indledt en officiel undersøgelse af klubbens lægestab for at granske, om der skulle være en generel årsag til, at så mange profiler har været skadet. 

Ifølge avisen har hele 16 førsteholdsspillere i løbet af sæsonen været ude med skade - heriblandt Rasmus Højlund, omend danskerens skade næppe er forudsaget af Uniteds lægestab, da han ankom fra Atalanta med småskavanker.

I skrivende stund sidder store forsvarsprofiler som Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka og Lisandro Martinez ude - og 'The Red Devils' har da også haft svært ved at holde rene lagner.

I Premier League, hvor klubben indtager en foreløbig tiendeplads, har de lukket 12 mål ind på otte kampe.

I næste spillerunde møder Højlund og kompagni Sheffield på udebane.