Indskifter sikrer ny Arsenal-sejr

Arsenal sikrede sig deres anden sejr på stribe. Også Burnley og Leeds tog sejre.

Efter en stime uden sejre hentede Arsenal en tiltrængt sejr over lokalrivalerne Chelsea i weekenden, og tirsdag aften skulle Mikel Artetas mandskab forsøge at sætte gang i en sejrsstime, da de gæstede Brighton & Hove Albion.

Og det lykkedes for Arsenal, der tog deres anden sejr i træk.

Arsenal havde det ellers svært i første halvleg, hvor Brighton var tættest på at åbne målscoringen, men efter pausen fik gæsterne fra London sendt kuglen i mål.

Det skete midtvejs i halvlegen, hvor indskiftede Alexandre Lacazette var på pletten. Han modtog bolden midt i Brightons felt, hvor han tæmmede bolden og bragede den flot i kassen med sine første berøringer i kampen.

Lacazettes scoring blev kampens eneste kasse, og Arsenal tog en 1-0-sejr. De kravler nu op som nummer 13 i Premier League, mens Brighton kun akkurat befinder sig over nedrykningspladserne i rækken.

Storsejr til Leeds
Andetsteds var flere andre mandskaber i aktion, og især Leeds United foldede sig ud mod bundholdet West Bromwich Albion.

Efter ni minutter kom Marcelo Bielsas tropper foran på et komisk selvmål af Romaine Sawyers - se det her - og inden de gik til pause, havde Ezgjan Alioski, Jack Harrison og Rodrigo udbygget føringen til hele 4-0. I anden halvleg slog Raphinha sejren fast med syvtommersøm med sin scoring til slutresultatet 5-0.

Southampton og West Ham spillede samtidig uafgjort, mens Burnley besejrede Sheffield United, der dermed stadig er uden sejr i denne sæson.