Video : Tipsbladet
Premier League

Intet Højlund-bud: Det er næsten umuligt

Atalanta har ikke modtaget et officielt tilbud på Rasmus Højlund, men ifølge transferjournalist har Bergamo-klubben indset, at det er 'næsten umuligt' at beholde den danske landsholdsprofil.

Manchester United har i de seneste dage forhandlet med Inter om André Onana, og den camerounske målmand er lige nu den engelske klubs førsteprioritet på transfermarkedet. 

Sådan lyder det fra transferjournalist Fabrizio Romano, der på Twitter slår fast, at Højlund dog stadig er Manchester Uniteds foretrukne valg som ny centerforward. Jagten på Onana har udskudt jagten på Højlund, lyder det. 

Trods et manglende officielt bud fra Manchester United er der dog minimal chance for, at Rasmus Højlund også tørner ud for Atalanta efter sommerferien. Sådan lyder det fra transferjournalist Gianluca Di Marzio. 

- Rasmus Højlund har den samme agent som Erik ten Hag, og han har talt med spilleren længe. Spilleren vil gerne skifte til Manchester United, men Atalanta har endnu ikke modtaget et officielt bud på spilleren, siger Di Marzio til Wettfreunde

- Agenten har informeret Atalanta om, at Manchester United vil have spilleren. Atalanta er klar til at sælge spilleren, hvis de modtager et godt tilbud, men de vil have mindst 60 millioner euro (450 millioner kroner, red.). Jeg tror, at det nok er sådan, fordi Atalanta ved, at det er næsten umuligt at beholde spilleren, men de vil have det rigtige tilbud. 

Der har været nogle rygter fremme om, at Manchester United er interesseret i at inkludere Mason Greenwood i en eventuel Højlund-handel, men ifølge Gianluca Di Marzio er Atalanta ikke interesseret i en byttehandel med Højlund og Greenwood.