• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ironisk Pep: Han spiller ikke mere i denne sæson

Foto: Getty Images

Ifølge Ilkay Gündogans hustru findes der ikke én eneste ordentlig restaurant i Manchester. Og den kommentar er faldet Pep Guardiola en smule for brystet, idet spanieren selv ejer en restaurant i Manchester.

Af Lars Gram-Hanssen

En kommentar fra Ilkay Gündogans hustru har fået Pep Guardiola til at lave sjov med, at tyskeren ikke kommer til at spille flere kampe for Manchester City i denne sæson. 

Gündogans hustru, Sara Arfaoui, beklagede sig således over de kulinariske muligheder i Manchester, som ifølge modellen ikke er noget at råbe hurra for. 

- Sorry, det er trist, men jeg er nødt til at være ærlig. Der er intet. Jeg prøvede så hårdt på at finde en god restaurant, men maden er forfærdelig alle steder. Man kan ikke noget ordentlig italiensk eller god sushi, eller bare frisk mad... alt er frossent. Restauranterne her fokuserer mere på at tjene penge på drinks og shots ligesom natklubber. Ikke på kvalitetsmad. Måske i London, men i Manchester er der intet, er jeg ked af at sige, lød det således, ifølge talkSPORT, fra Sara Arfaoui. 

Kommentaren fra Gündogans hustru er en smule sjov, idet netop Pep Guardiola faktisk ejer en restaurant i Manchester, en tapasbar ved navn Tast. Derfor er Guardiola også blevet spurgt til kritikken fra Sara Arfaoui.

- Jeg er skuffet over, at de ikke har været på min restaurant. Gündo kommer ikke til at spille én eneste kamp mere i denne sæson! lød det således ironisk fra den spanske stjernetræner. 

- Jeg vil invitere hende og Gündogan på Tast, og selvfølgelig kommer de til at få ordentlig mad serveret. 

Ilkay Gündogan og Sara Arfaoui har i øvrigt en særlig forbindelse til København. Den historie kan du læse HER.