Video : Tipsbladet
Premier League

Irriteret Klopp: Laver du sjov med mig?

Jürgen Klopp blev godt og grundigt irriteret over et særligt spørgsmål på fredagens pressemøde.

Mohamed Salah og Saudi-Arabien.

Rygterne svirrede gennem en stor del af sommeren, men trods et enormt bud, så lykkedes det Liverpool at holde på sin absolutte stjernespiller. 

Alligevel var emnet et af de første punkter på dagsordene, da Jürgen Klopp holdt sit obligatoriske pressemøde forud for lørdagens Premier League-kamp mod Wolverhampton. For hvad nu hvis interessen for Salah blusser op igen til januar? Det blev Klopp spurgt ind til, og det gjorde ham godt og grundigt irriteret.

- Du laver sjov med mig, ikke? Du kan ikke vente til december med at stille mig det her spørgsmål? En uge efter at transfervinduet er lukket, så spørger du omkring januar? Jeg har end ikke tænkt på det, inden du pludselig rev op i det igen. Jeg er ikke bekymret, lyder det irriteret fra Jürgen Klopp. 

Der var meldinger om, at Liverpool afviste et astronomisk bud på hele 150 millioner pund for deres egyptiske prins, men der er også en tro om, at saudi-klubberne vender tilbage igen. Om det bliver til januar vides ikke, men i så fald til næste sommer. 

Om Liverpool så vil sælge til den tid vides ikke. En ting er sikkert, og det er, at Klopp er træt af journalisternes spørgsmål om Salahs fremtid.