• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Irriteret Schmeichel: Han prøver at blive helten

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel er ikke imponeret over Lisandro Martinez' forsvarsspil i lørdagens Manchester United-nedtur mod Brighton.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United har bestemt ikke fået en drømmestart i Premier League, hvor 'De Røde Djævle' har tabt tre ud af deres første fem kampe. 

Rasmus Højlund fik sin hjemmebanedebut i lørdagens opgør mod Brighton, der endte med at vinde 3-1 på Old Trafford, og efter det skuffende nederlag var Peter Schmeichel ude med riven. 

Den tidligere Manchester United-målmand var ikke tilfreds med Lisandro Martinez' forsvarsspil ved Brightons 2-0-mål, som blev sat ind af Pascal Gross. 

- Det er lidt det, der sker i Mancheser United i øjeblikket. Det er meget individuelt. For eksempel Martinez her. Han prøver at blive helten ved at lave en blokering. Det er folk klar over. Hvis vi ser på Martinez her, så stiller han sig direkte i målmandens bane, lød det fra Peter Schmeichel. 

- Han burde lukke ned for modstanderen i stedet for at forsøge en blokering. Hvis du vil lave en blokering, så bliv stående i stedet for at dreje din krop. Tingene er tydeligvis ikke i orden i Manchester United. 

Efter fem spillerunder ligger Manchester United nummer 13 i Premier League. 

Du kan se Brightons 2-0-scoring i afspilleren over artiklen.