Video : Tipsbladet
Premier League

- Jeg kan se tre oplagte destinationer for Frank

Der er tre oplagte destinationer for Thomas Frank til sommer, lyder det fra chefredaktøren for papirudgaven af Tipsbladet.

Thomas Frank har gang i en forrygende sæson med Brentford, og de stærke resultater kan ende med at sende den danske træner væk fra London-klubben. 

I den engelske presse er Thomas Frank blevet rygtet til større klubber i Premier League, og særligt to engelske klubber er oplagte for den tidligere Brøndby-træner. 

Sådan lyder det fra Troels Bager Thøgersen, der er chefredaktør på papirudgaven af Tipsbladet. 

- Jeg kan se tre oplagte muligheder. Tottenham bliver nævnt igen og igen, og jeg synes, at det giver god mening. Antonio Conte ser jo i den grad ud til at være på vej videre, siger Troels Bager Thøgersen. 

- Jeg ved godt, at Tottenham har haft nogle forskellige trænertyper. Når de ser tilbage, var det så det rigtige at sige farvel til Mauricio Pochettino på det tidspunkt? Måske. Forholdet mellem ham og ledelsen var ved at køre surt.

- Men den her indædte procestræner, som Pochettino også er, det fungerede jo for Tottenham. Og det synes jeg også, at Thomas Frank kan være. Han er selvfølgelig en lidt anden persontype end Pochettino, men han kan noget af det samme. Det her med at arbejde langsigtet, som Tottenham også bliver nødt til. 

Ifølge Troels Bager Thøgersen er det heller ikke usandsynligt, at Thomas Frank bliver i den vestlige del af London, hvor Chelsea måske snart skal bruge en ny cheftræner. 

- Jeg kunne også forestille mig, at Thomas Frank ender et andet sted i London, nemlig i Chelsea. Det er en kæmpestor klub. Alverdens agenter og trænerne selv ringer til Chelsea for at byde sig til, hvis Graham Potter ryger ud, siger Troels Bager Thøgersen. 

- Potter er et godt eksempel på, hvor svært det her er, når man har fået en ny ejer i Todd Boehly og der bliver købt ind og købt ind, fordi Boehly har en idé om, at vi skal gøre lidt som i baseball i USA, og at de her mange indkøb vil vise sig at være billige om tre-fire-fem år. Chelsea er et vildt sted at være. 

Thomas Frank kan også vælge at forlade Premier League, lyder det fra Troels Bager Thøgersen. 

- Jeg synes også, at vi skal nævne Ajax. Johnny Heitinga kom ind og blev midlertidig træner i Ajax for et par måneder siden. Han gør det godt, og det kan ikke udelukkes, at Heitinga får chancen også i næste sæson, men jeg synes også, at hvis det ikke lige skal være Premier League, men i stedet et sted, hvor Thomas Frank kan spille noget Champions League relativt regelmæssigt, så er Ajax et oplagt sted. 

Thomas Franks kontrakt med Brenford løber frem til 2027. 

Se hele Troels Bager Thøgersens analyse af Thomas Franks muligheder i afspilleren over artiklen.