• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Johan Lange og co. tæt på ny spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske sportsdirektør er tæt på at hente en fransk midtbanespiller til Aston Villa.

Af Victor Risager

Johan Lange har haft godt gang i kuglepennen, siden han i sommer blev sportsdirektør i Aston Villa, og nu er endnu en transfer på vej.

I de seneste dage har der været mange rygter, om at den danske sportsdirektør har været meget opsat på at hente den franske midtbanespiller Morgan Sanson fra Marseille til Aston Villa. Selvom Johan Lange og kompagnis første bud ifølge Marseille var “meget, meget svagt”, ser handlen ud til at gå igennem.

Læs også:Storklub griner af bud fra Johan Lange: Det er latterligt

Det bekræfter cheftræner Dean Smith over for Birmingham Mail.

- Jeg har ikke talt med vores sportsdirektør (Johan Lange, red.), jeg har bare koncentreret mig om kampen. Der er tydeligvis en spiller på vej ind, som vi gerne vil have, og det kan forhåbentlig snart falde på plads, siger han.

Også franskmændenes træner, Andre Villas-Boas, har bekræftet, at den 26-årige midtbanespiller er på vej til Premier League, efter at han blev udeladt af Marseilles kamp mod AS Monaco lørdag.

- Sanson havde ikke modet til at spille, efter klubben har besluttet at lade ham gå. Jeg spurgte Morgan, om han var klar til kampen. Han sagde, at det er svært for ham.  Så jeg fortalte ham, at jeg tog ham ud af kampen. Og så forlod han kampen, og klubben lod ham rejse til Villa, lyder det fra Villas-Boas ifølge Birmingham Mail.

Morgan Sanson, 26 år, har spillet for Marseille i fire år, og det er blevet til 157 kampe med 25 mål til følge. Tidligere har han spillet for Montpellier og Le Mans. 

Læs også:Højbjerg om Tottenham-start: Det her motiverer mig

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus