• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Johan Lange snyder Arsenal for argentiner

Foto: Getty Images

Aston Villa og Norwich er enige om en aftale med den argentinske midtbanespiller Emiliano Buendia.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den 24-årige argentiner Emiliano Buendia har imponeret hos Norwich denne sæson, og det har nu kastet et skifte til Premier League-klubben Aston Villa af sig.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor man også oplyser, at han stadig mangler at gennemgå det obligatoriske lægetjek, da han er på landsholdstjeneste.

Det er den tidligere tekniske direktør i FCK, der som sportsdirektør i Birmingham-klubben har været inde over handlen, og han er tilsyneladende lykkedes med at snyde Arsenal, der på rygtebasis også har været meldt interesseret i argentineren.

Emiliano Buendia og det argentinske landshold skal møde Colombia tirsdag aften, og derefter er han fri at den corona-bobbel som han og landsholdskammeraterne har befundet sig i under landsholdssamlingen.

Aston Villa oplyser på sin hjemmeside, at midtbanespillere efterfølgende vil gennemgå lægetjekket efter kampen, hvorefter handlen går igennem. Det oplyses ikke, hvor lang en kontrakt, argentineren får, eller hvor mange penge Aston Villa må hoste op med.

På rygtebasis spekuleres der dog i en sum i omegnen af op mod 40 millioner pund, hvilket svarer til lige under 350 millioner danske kroner.

Buendia har repræsenteret Norwich 39 gange i denne sæson, hvor det er blevet til 15 mål og 17 assist i en sæson, hvor Norwich netop rykkede op i Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020