Kæmpe drama: Watford og Leicester deler efter målfest i overtiden

Watford tog her til eftermiddag imod Leicester i en kamp, der til allersidst endte med at levere den underholdning, kampen aldrig formåede at levere i dens ordinære spilletid.

Vi er stadig i fuld gang med afviklingen af den første Premier League-runden siden genoptagelsen af sæsonen - og i dag klokken 13:30 dansk tid nåede vi til opgøret mellem nedrykningstruede Watford, der tog imod bronze-aspiranterne fra Leicester.

Begge hold havde op til kampen meget at spille for, mens begge spillertrupper ligeledes besidder offensive kvaliteter, der rækker til en målfest, men trods dette blev det aldrig til nogen målfest - før meget sent.

Efter en stille første halvleg, hvor heholdsvis Doucoure og Vardy tilspillede sig en god mulighed for hver sit hold, skete der mere i anden halvleg, der til sidst heller ikke endte med at forblive målløs.

Leicester havde boldbesiddelse, chancer og engagement, mens Watfords besad meget få af førnævnte parametre - til The Hornets held, havde Leicester omvendt intet held med at ramme målet, hvor hjemmeholdets keeper Ben Foster blot blev noteret for en enkel redning op til det 89. minut.

Derefter gik den dog ikke længere for Foster & co. - det sørgede en uventet målscorer, Ben Chilwell, for ved i kampens sidste ordinære minut at sende Leicester i skyerne.

Derefter virkede pointene til at være fair og endegyldigt fordelt.

Det var de dog ikke, da kampen slet ikke var færdig med at bidrage med spænding.

Forsvarsspilleren Craig Dawson - af alle - saksede kuglen i kassen blot tre minutter efter Chilwells 'sejrsmål' for at sende Watford-spillerne i lykkelig ekstase, mens Leicester-spillerne så forbavsede og skuffede til.

Kampen endte 1-1, hvilket sender Watford op på en 16. plads, mens Leicester nu er seks point foran Chelsea på tredjepladsen. Chelsea har dog en kamp i hånden.