• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Kæmpe scoop: Liverpool får ham til spotpris

Foto: Getty Images

Liverpool slipper for at grave helt dybt i lommerne for at hente Alexis Mac Allister.

Af Jacob Quvang

Det lader efterhånden til at være et spørgsmål hvornår og ikke om Liverpool henter den argentiske VM-vinder Alexis Mac Allister.

Meldingerne går i øjeblikket på, at man håber at kunne præsentere ham i denne uge, og skulle skiftet blive en realitet, så ligner det, at Jürgen Klopps mandskab får ham til spotpris.

Tidligere har der været meldinger om en pris på hele 70 millioner pund, men disse lader til at være langt fra virkeligheden. I stedet er prisen raslet ned på grund af Alexis Mac Allisters frikøbsklausul, og nu melder Fabrizio Romano og journalisten Ben Jacobs fra CBS Sport om en købspris på omkring 45 millioner pund hvis ikke mindre endda.

Det lugter af en kanonhandel for de røde fra Merseyside, med tanke på at Mac Allister har haft en fremragende sæson for Brighton og Argentina. 

Jürgen Klopp lader dermed til at få sin spiller, efter at Liverpool tidligere på året måtte opgive at hente Jude Bellingham, der ligner en mand, som er på vej til Real Madrid.

Det er ikke overraskende, at Liverpool meldes tæt på Mac Allister, der spiller på den centrale midtbane. Det er et område, hvor klubben har brug for nye ben, så forventningen er, at et eventuelt køb af Mac Allister suppleres op af minimum en spillere mere hvis ikke to.