Kampen om Europa spidser til: Tottenham vinder - Wolves smider point

Både Tottenham og Manchester City vandt onsdag aften i Premier League, mens Wolves med dumme point.

Kampen om de europæiske pladser i Premier League er fortsat meget hård.

Onsdag aften vandt Tottenham mod Newcastle og spillede sig op på syvendepladsen, mens Wolves samtidig smed point i overtiden mod Burnley.

På St. James’ Park bragte Heung-Min Son udeholdet foran efter 27 minutter, men i begyndelsen af anden halvleg fik Matt Ritchie udlignet for Newcastle. Blot fire minutter senere scorede Harry Kane imidlertid for Tottenham. Og igen i sidste minut fik den engelske landsholdsangriber lukket kampen med sit mål til 1-3.

Wolves måtte vente længe på at komme foran på udebane mod solide Burnley, og først efter 76 minutter fik Raul Jiménez sendt bolden i mål til kampens eneste scoring. I overtiden blev Burnley tildelt et straffespark, som Chris Wood scorede stenstikkert på.

Det var to dyrebare point, som Wolves satte til i jagten på en Champions League-kvalifikation.

I toppen af Premier League vandt Manchester City igen, da Bournemouth med Philip Billing i startopstillingen blev besejret 2-0. David Silva bragte The Citizens foran på et flot frisparksmål, inden spanieren lagde op til Gabriel Jesus’ scoring før pausen. Til allersidst fik David Brooks bragt en smule spænding i opgøret med sin scoring til 2-1.

Bournemouth har nu fortsat tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.