Video : Tipsbladet
Premier League

Kan få 10 måneder lang karantæne

Italienske Sandro Tonali står til en karantæne på 10 måneder, lyder det.

Der bliver slået hårdt ned på brug på bettingreglerne i fodboldverdenen, og det får italienske Sandro Tonali fra Newcastle United efter alt at dømme også at føle nu.

Den italienske midtbanespiller, som denne sommer blev handlet for 500 millioner kroner, har erkendt at have spillet på kampe, han har deltaget i. Hans agent har tilmed været ude og fortælle, at den tidligere mditbanespiller har problemer med ludomani.

Og derfor venter der en hård karantæne for Tonali, der dog ikke skal regne med tre års karantæne, som er det maksimale, man kan få.

Da han har samarbejdet med myndighederne, får han en nedsat straf. Men straffen er stadig markant.

Ifølge Sky Sports tyder noget på, at Sandro Tonali får 10 måneders karantæne.

Lige nu er han sammen med holdkammeraterne i gang med at forberede sig til onsdagens Champions League-opgør mod Borussia Dortmund, men det opgør kan også blive hans sidste i meget lang tid.

Hvis det står til troende, at Sandro Tonali får 10 måneders karantæne, vil han misse resten af indeværende sæson, EM-slutrunden i Tyskland og starten på næste sæson. Så vil han først være klar fra slutningen af august eller starten af september.

Det er ventet, at Tonali ikke kan spille weekendens opgør mod Wolverhampton, da han på det tidspunkt vil være i gang med at afsone sin karantæne.