Video : Tipsbladet
Premier League

Klar i spyttet: Seks Arsenal-spillere skal væk

Arsenal er i gang med at handle dyrt ind, og det kommer til at koste for en del spillere, vurderer den tidligere angriber.

Arsenal har allerede hentet Kai Havertz, og det lader til at være et spørgsmål om tid, før Declan Rice og Jurrien Timber støder til for dyre summer.

Det er mange millioner, som klubben skyder afsted efter spillere, og derfor vil det være helt naturligt, at Arsenal også sælger ud for at få styr på økonomien. 

Her er Granit Xhaka allerede blevet skudt afsted til Bayer Leverkusen, men en del flere bør følge ham. Helt konkret bør klubben ifølge den tidligere Premier League-angriber Alan Smith sige farvel til seks spillere. Det siger han til Gambling Zone.

Helt konkret peger han på Folarin Balogun, som ellers havde et fremragende lejeophold i Reims sidste sæson. Også Nicolas Pepe bør få kniven efter en skuffende tid i London, på trods af at han i skrivende stund er klubbens dyreste indkøb til dato.

Også Nuno Tavares, Albert Lokonga, Rob Holding og Kieran Tierney kan ifølge Smith blive skudt afsted. 

Særligt Tierney kan blive en hård spiller at sige farvel til, hvis dette skulle ske, da han er populær blandt Arsenals fans. 

Når købene af Declan Rice og Jurrien Timber bliver gennemført, vil Arsenal have brugt i omegnen af 200 millioner pund på spillere denne sommer.