Foto: Getty Images
Premier League

Klopp er ikke i tvivl: Han er verdens bedste

Jürgen Klopp glæder sig over at have Virgil van Dijk tilbage i fulde omdrejninger, og lige nu er der ingen forsvarsspillere, som er bedre end hollænderen.

Liverpool er atter tilbage i den absolutte topstrid i Premier League, og det kan meget vel hænge sammen med, at Virgil van Djk er tilbage i fulde omdrejninger.

Hollænderen døjede længe med at finde tilbage til sit topniveau, efter han smadrede korsbåndet i knæet for år siden, og særligt i sidste sæson kostede det dyrt.

Den bomstærke stopper har dog taget revanche i denne sæson, hvor han ligner noget nær den bedste udgave af sig selv. Og den udgave er verdens bedste. Det mener Jürgen Klopp, som ikke kan se, hvilken midtstopper i verden, der skulle være bedre.

- Det var han, og det bliver han ved med at være. Virg er verdens bedste forsvarsspiller, siger Klopp og fortsætter:

- Havde han mindre gode perioder? Ja. Vis mig én spiller, som aldrig har haft det, ham vil jeg være glad for at møde. Sådan er vi alle nok. Når vi ser tilbage, og ser på planetens Rio Ferdinander - ikke for at bebrejde ham - men var de gode hele tiden? Eller Jaap Stam, Sami Hyypia og så videre? 

- Var de altid perfekte? Ingen er, og ingen kommer til at være det. Så ja, Virg i den her form for os er bare super vigtigt. 

Liverpool får brug for, at van Dijk holder sig skarp. Lørdag gæster man Crystal Palace, og for nylig mistede man Joel Matip for resten af sæsonen med en skade.