• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp forklarer stjernes “respektløse” opførsel

Foto: Getty Images

Liverpool-stjerne anklages for respektløs opførsel over for Jürgen Klopp. Tyskeren selv tager det med ro.

Af Victor Risager

Liverpool sikrede sig en flot sejr på Old Trafford over Manchester United torsdag aften, men ikke alle klubbens spillere var helt tilfredse med cheftræner Jürgen Klopp.

Da Jürgen Klopp ville give hånd til sine spillere efter kampen, blev han nemlig ganske enkelt afvist af Sadio Mane, som var startet på bænken og blevet indskiftet i løbet af kampen. Den senegalesiske kantspiller havde ikke lyst til at give manageren hånden og ytrede i stedet nogle ord til Klopp.

Den episode nedspiller Klopp dog efter kampen.

- Nej, der ikke noget problem. I går tog jeg en sen beslutning i træningen og valgte at starte med Diogo Jota. Drengene er vant til, at jeg normalt forklarer tingene, men der var faktisk ikke tid til det, og det er alt. Alt er fint, siger Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

Ikke alle har taget så let på Sadio Manes opførsel, som Jürgen Klopp har. Den tidligere Liverpool-manager Graeme Souness er nu kommentator på Sky Sports, og han er langt fra imponeret over stjernespillerens aktion.

- Det er respektløst. Det er aldrig sket for mig, men hvis jeg var manageren, ville jeg ikke være glad. Jeg synes, han skulle give hånden. Han ville ikke kæle, men du bliver nødt til at vise lidt respekt. Det er mest af alt respektløst over for fodboldklubben, siger Graeme Souness ifølge Sky Sports.

Liverpool vandt kampen 4-2. Diogo Jota, Roberto Firmino og Mohamed Salah stod for målene. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020