• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp hylder: Han er en af de bedste nogensinde

Foto: Getty Images

Den tyske Liverpool-manager storroser den skadede stjerne forud for mødet med AC Milan.

Af Victor Risager

Når Liverpool onsdag aften tager imod AC Milan i gruppespillet af Champions League, slipper de for at stå over for Zlatan Ibrahimovic.

Den næsten 40-årige svensker gjorde ellers comeback i weekenden efter en længerevarende skadespause, men på grund af irritation i akillessenen må Zlatan Ibrahimovic altså igen sidde ude, når modstanderen onsdag er Liverpool. 

Og det passer nok Jürgen Klopp og kompagni meget godt.

Forud for kampen er Liverpools tyske manager i hvert fald fuld af ros over for AC Milans stjerneangriber og dennes mentalitet. Ja, faktisk mener han, at Zlatan Ibrahimovic er blandt historiens bedste fodboldspillere. 

- Zlatan. Hvilken spiller. Jeg tror, jeg så et par videoer af ham, da han blev skadet for et par måneder siden. Jeg er ikke sikker på, om han blev opereret eller ej, men tidligt efter kunne man se ham spinne på cykel og kæmpe sig tilbage.

- “Løver hviler sig ikke længe,”og whatever. Han har altid ret. Han kom på banen i den sidste kamp efter ganske lang tid og scorede med det samme. Han er en mand, der kan give de usædvanlige øjeblikke i en kamp.

- Hvis han ikke spiller, spiller Olivier Giroud eller Ante Rebic. De er alle lidt forskellige profiler, men alle rigtig gode. Det bliver interessant, men Zlatan er helt sikkert en af de bedste spillere nogensinde i denne sport, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

Liverpool og AC Milan mødes onsdag klokken 21.00 på Anfield. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020