Video : Tipsbladet
Premier League

Klopp: Jeg fatter ikke, hvordan det er muligt

Jürgen Klopp har svært ved at forstå, hvorfor Chelsea kan bruge så mange penge.

Chelsea har ikke sparet på transferudgifterne, siden Todd Boehly overtog klubben i foråret 2022. Mere end 4.500.000.000 kroner er blevet brugt på nye spillere over de seneste to transfervinduer, heriblandt godt 2.680.000.000 kroner alene i januar.

Og det vækker undren i fodboldverdenen.

De såkaldte Financial Fair Play-regler er nemlig til, så klubber ikke bare kan købe og købe og købe, og af den grund har Liverpools cheftræner Jürgen Klopp svært ved at forstå, hvordan Chelseas transferageren har kunnet lade sig gøre. Det skriver Goal.

- Jeg siger ingenting uden min advokat, jokede Klopp, før han fortsatte:

- Jeg forstår ikke den del. Hvad du kan gøre, hvad du ikke kan gøre. Det er en stor sum i de seneste to vinduer. Hvad angår de spillere, de hentede ind, tænkte jeg ikke en eneste gang “hvorfor gjorde de det?” Det er alle rigtig gode spillere, så set fra det synspunkt, så tillykke, hvis de kan gøre det.

- Jeg fatter ikke, hvordan det er muligt, men det er ikke mig, der skal forklare, hvordan det fungerer. Forhåbentlig ved I alle (journalisterne, red.) præcis, hvordan det fungerer, og så er det fint. 

Liverpool og Chelsea er direkte konkurrenter i Premier League, hvor de er henholdsvis nummer ni og ti.