Foto: Getty Images
Premier League

Klopp koger over efter joke: Du er uvidende

Det var mere end, hvad Jürgen Klopp kunne klare, da en vært lavede sjov med et kamptidspunkt.

Liverpool vandt onsdag aften med 2-0 over Sheffield United, og selvom man skulle tro, at det ville sætte førstnævntes manager Jürgen Klopp i et godt humør, men sådan var det ikke.

I et interview efter kampen med Amazon Prime forsøgte værten Marcus Buckland sig med en vittighed om, at deres næste kamp skulle spilles på Klopp 'favorit kamptidspunkt', som var en ironisk kommentar til, at Klopp har gjort det klart, at han ikke er glad for at spille den tidlige kamp.

- Det er virkelig modigt at lave en joke om det. Vi tager hjem, jeg ved ikke præcist, hvornår vi kommer hjem, vi vil ankomme måske kl. 1-2 i nat, og så spiller vi igen. Vi har to træningssessioner. Det er fint at komme sig, og så går vi igen, siger han og fortsætter:

- Crystal Palace spiller også i aften, så det er virkelig fint. Jeg forstår, at du heller ikke forstår det, selvom du arbejder med fodbold, så hvorfor skulle jeg forklare det igen. Hvis du laver sjov med det, er du uvidende, lyder det fra Klopp.

Værten reagerede derefter med at slå fast, at han ikke var ude på at være respektløs.

- Det var du allerede. Alt er godt, du kan sige, hvad du vil, jeg kan ikke sige, hvad jeg vil, for det ville være virkelig anderledes, fortæller Klopp.

Sejren betyder, at Liverpool er to point efter Arsenal på førstepladsen i Premier League. Læs mere om sejren her.