Video : Tipsbladet
Premier League

Klopp med stor hyldest: Det var ret godt, ikke?

Jürgen Klopp sætter ord på, hvorfor Darwin Nunez ser bedre ud end nogensinde i Liverpool-trøjen.

Darwin Nunez havde en vanskelig debutsæson, men det lader til, at den uortodokse Liverpool-angriber endelig har fået det til at køre i Beatles-byen. 

Lige siden sin helterolle i sejren over Newcastle har han nemlig været stærkt spillende, og det var han også søndag, da Liverpool vandt 3-1 over West Ham. 

Her startede Nunez inde, og han kom sågar på måltavlen med et fantastisk mål, hvor han på akrobatisk vis flugtede Alexis Mac Allisters geniale aflevering i mål. 

Jürgen Klopp har da også bidt mærke i, at der er sket noget med Nunez, og hans udtalelser efter sejren over West Ham må være guf for Liverpools fans. 

- Han har taget nogle enorme skridt i de seneste uger. Han er en trussel. I alle så målet, og det var ret godt, ikke? Det var helt vildt stærkt. 

- Han var hele tiden tilgængelig. Det er meget vigtigt for os, at vi nu har en som ham - chip bolden op til ham, tag den ned med brystet og spil videre derfra. Det var sådan, vi scorede det tredje mål mod Wolves. Det er meget vigtigt for os. Den største forskel er nok hans defensive arbejde. Han ønskede hele tiden at gøre det, men det var knap så koordineret. Nu ser det meget bedre ud, lyder det fra Klopp, der uddyber på pressemødet efter kampen:

- Vi har fundet en måde at gøre tingene på rundt om ham. Curtis (Jones) og Dom (Szoboszlai) hjælper en del på det med deres fleksibilitet. Det er rigtig godt. 

Darwin Nunez har i denne sæson nettet fire gange i syv kampe på tværs af alle turneringer.