• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Klopp raser i interview: Svar selv hvis ikke du er tilfreds

Foto: Getty Images

Liverpool FC spillede lørdag 1-1 ude mod Brighton, og efter kampen var det en træt Jürgen Klopp, der ikke gad at finde sig i spekulationer fra en journalist.

Af Michael Ehrhorn

Liverpool FC missede en gylden chance lørdag, da man på udebane spillede 1-1 mod Brighton i en tæt kamp. Diogo Jota havde ellers bragt Liverpool foran med en halv time igen, men i overtiden fik værterne straffespark, som Pascal Gross omsatte.

Netop straffesparket var efter kampen med til at skabe et noget vredt interview med Liverpool-manager Jürgen Klopp, der blev bedt om at forholde sig til straffesparket.

En træt Klopp gad ikke spekulationer, så han valgte at give dommerne ret i beslutningen. Det fik dog intervieweren til at spørge kritisk ind, da flere Brighton-spillere ifølge ham havde sagt til Liverpools Jordan Henderson, at der ikke var straffe.

Læs også:Bekræfter: FC Midtjylland og Liverpool mødes i Tyskland

Den opfølgning fik det til at koge over for Jürgen Klopp:

- Ja men dommerne.....Hør nu her! Nu prøver du igen på at lave en historie på min bekostning, der gør du altså. Hvis jeg stod her og sagde, at der ikke var straffe, så dømte han det stadig. Lad være med at se sådan ud, for du prøver det jo altid. Hele tiden. I dag siger jeg, at der var straffespark, og så er du ikke tilfreds med det svar. Hvis det skal gå efter, hvad du vil høre, så giv svarene til dig selv, raser Jürgen Klopp.

Interviewet fortsætter lettere akavet, hvor journalisteren spørger ind til, hvad Klopp synes om den præstation, hans mandskab leverede i Brighton:

Læs også:Spænding i FCM-gruppen: Hård periode skyldes kampprogram og skader

- Den var god, svarer Klopp, inden Liverpool-manageren er mere nådig og uddyber sit svar:

- Det var rigtig godt, og jeg kunne ikke være mere stolt af drengene. Vi ved, hvor dygtige Brighton er på bolden, og det kunne man slet ikke se i dag, lyder det fra Jürgen Klopp, der dog påpeger, at flere af hans spillere løb tør for kræfter i anden halvleg.

Med lørdagens uafgjorte resultat er Liverpool fortsat i spidsen af Premier League. De kan dog bliver overhalet af både Tottenham, Chelsea og Leicester, hvis de vinder deres kampe.

Læs også:Jürgen Klopp: Den største udfordring jeg nogensinde har stået overfor

Læs også:Klopp til engelsk regering: Hvor er logikken i det?

Læs også:FIFA offentliggør de nominerede til årets priser

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus