• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp revser eks-spiller for Man Utd-kritik

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp var tæt på at ringe ind til kommentator for at gå i rette med dennes kritik af Manchester United.

Af Victor Risager

Jürgen Klopp var så utilfreds med Gabby Agbonlahors kritik om Manchester United på TalkSPORT, at han overvejede at ringe ind og gå i rette med kritikken. Det fortæller Klopp fredag på et pressemøde ifølge Sky Sports.

I forbindelse med Manchester Uniteds nederlag til Brentford i den forgangne weekend kaldte Agbonlahor således klubben for “amatører” og beskrev spillere som Christian Eriksen, David de Gea og Lisandro Martinez som “ikke gode nok”.

Og det var over stregen fra den tidligere Aston Villa-spiller, mener Jürgen Klopp altså.

- Det var tydeligvis ikke en god uge for United efter Brentford-kampen. Vi glemmer i disse øjeblikke, hvor gode Brentford er. Det [reaktionen på nederlaget] var så slem. Jeg kørte hjem efter at have set første halvleg her på anlægget og jeg lyttede til talkSPORT og Gabby.

- Han tabte mod os 6-0 i mit første år, så jeg husker ikke ham som et mentalitetsmonster på banen dengang - men det, han sagde om Manchester United i det show… Jeg var tæt på at ringe ind og fortælle ham: “Du har fuldstændig glemt, at du var en spiller”, siger Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

- Og hvis tidligere spillere allerede snakker sådan her, kan du forestille dig, hvordan alt andet er. Man er nødt til at spørge sig selv, hvordan man vil reagere i en situation som denne. 

Jürgen Klopp og Liverpool skal mandag møde netop Manchester United i Premier League. Den kamp spilles mandag klokken 21.00. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.