• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Kovending: Solskjær sår tvivl om Rashford-pause

Foto: Getty Images

Det er ikke sikkert alligevel, at Marcus Rashford skal opereres for sin skulderskade.

Af Jacob Quvang

I sidste uge brød nyheden ud om, at Manchester United-stjernen Marcus Rashford i længere tid har døjet med skuldersmerter, og at han nu skulle under kniven. 

Det ville i så fald betyde en længere pause fra fodbolden, og meldingerne lød på, at han først ville være tilbage på grønsværen mod slutningen af oktober. 

Efter Manchester Uniteds 2-1 sejr over Derby County søndag, hvor Marcus Rashford ikke spillede en rolle, maner manager Ole Gunnar Solskjær dog disse rygter til jorden. 

- Vi kigger på de bedste muligheder. Selvfølgelig tog han væk for at reflektere over det, og vi skal naturligvis tage den bedste beslutning for ham og for klubben. Vi kigger stadig på det sammen med eksperter, påpeger Ole Gunnar Solskjær. 

Rashford er i øjeblikket på ferie, da han var blandt de engelske spillere, som nåede EM-finalen. Tiden bruger han blandt andet på selv at finde ud af, om han ønsker at blive opereret eller ej. 

Han skulle angiveligt have haft problemer med skulderen siden november sidste år, og han indrømmede også under slutrunden, at han ikke følte sig fuldkommen fit. 

Marcus Rashford spillede fem kampe for England under EM-slutrunden. I sidste sæson scorede han 11 gange for Manchester United i Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020