Video : Tipsbladet
Premier League

Krise i Man Utd: Ten Hag blokerer klubskifte

Han så ellers ud til at blive førstevalg hos Premier League-oprykkeren, men det kan han godt glemme alt om.

Kaos raser lige pludselig i Manchester United.

David de Gea er på vej ud af døren, efter det kom frem, at Manchester United trak deres kontrakttilbud til ham tilbage. Dermed løber hans kontrakt ud denne uge. I mellemtiden har reservemålmanden, den 37-årige Tom Heaton, været på vej til oprykkerne fra Luton Town, der har garanteret ham en startplads forud for den kommende Premier League-sæson. Noget, som har været særdeles fristende for Heaton, der gerne vil søge den mulighed.

Men det kan han glemme alt om, melder The Telegraph. 

Heaton får nemlig ikke lov til at skifte på grund af det kaos, der er opstået på målmandsposten. Manchester United og Erik ten Hag har nemlig ifølge avisen valgt at udnytte en option i hans kontrakt, der ellers stod til at løbe ud, så hans kontrakt nu løber til og med næste sæson. 

Det skyldes også, at Dean Henderson, der tilbragte sidste sæson på leje hos Nottingham Forest er skadet på grund af en operation. 

Dermed peger pilen mod, at Tom Heaton pludselig kan starte sæsonen som førstekeeper i Manchester United, medmindre klubben lykkes med at købe en målmand. Her meldes Inter-keeperen Andre Onana som et varmt emne, men endnu er intet på plads. 

Manchester United bør dog have en ny målmand øverst på prioteringslisten, så det er noget, der er styr på. I mellemtiden kan Heaton konstatere, at han - hvis meldingen fra Telegraph passer - ikke bliver sendt til Luton.