• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Lagt på is i Leicester: De kan købe Vestergaard

Foto: Getty Images

Den danske centerback Jannik Vestergaard ser ud til at få en mulighed for at komme væk fra Leicester City i januar.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet 30 år, men den store erfaring og det faktum, at han nok er i sin bedste alder i karrieren, har de ikke kunnet bruge i Premier League-klubben Leicester City, hvor træner Brendan Rodgers ikke bare har set bort fra Jannik Vestergaard, men også nærmest lige igennem dasnkeren.

Rodgers lader ikke til at bryde sig om brølstærke Vestergaard, der står noteret for nul Premier League-minutter i denne sæson. I alt er det blevet til 103 minutters førsteholdsfodbold i efteråret, hvor to EFL Cup-kampe har kastet alle minutterne af sig.

I sommer var den tidligere Southampton-, Gladbach-, Werder Bremen- og Hoffenheim-dansker på blokken i Fulham FC. London-klubben fik ifølge Football Insider et bud accepteret på danskeren. men skiftet gik i vasken, da Jannik Vestergaard selv ville blive og kæmpe sin mulighed i Leicester City.

Nu lyder det til, at der kan ske noget i januar, hvor danskeren har halvandet år igen af sin aftale med Leicester - det er dog en anden Premier League-klub, der sættes i forbindelse med landsholdsbobleren.

Ifølge Football Insider er Aston Villa interesseret i at købe Jannik Vestergaard, efter Birmingham-klubben er blevet ham tilbudt.

Villa søger efter en ny central forsvarer, og her er Jannik Vestergaard altså et af emnerne. Og det er formentlig en spiller, som Aston Villa ikke behøver sprænge banken for at få fat på, da Leicester City gerne vil af med ham.

Og mon ikke danskeren denne gang vil videre, da han ikke ser ud til at være Brendan Rodgers' kop te.