Video : Tipsbladet
Premier League

Legende forsvarer Højlund: Kan blive fantastisk

Trods de manglende mål i Premier League tror Michael Owen stadig på, at Rasmus Højlund kan blive en fantastisk spiller for Manchester United.

Han har scoret flotte mål i Champions League, men i Premier League mangler Rasmus Højlund stadig at åbne målkontoen efter syv kampe for Manchester United. 

Trods de manglende mål er den tidligere Ballon d'Or-vinder Michael Owen dog langt fra klar til at kritisere Rasmus Højlund, der søndag startede inde i 3-0-nederlaget til Manchester City. 

- Jeg er sikker på, at der er mange klubber rundt omkring, der er desperate efter en angriber, der kan score masser af mål, men de hænger bare ikke på træerne. Lige så straks at der er nogen, der viser en smule potentiale, bliver der investeret gigantiske summer, ud fra et håb om, at den spiller så kan levere i de næste 10 år, lyder det, ifølge AceOdds, fra Michael Owen. 

- Og Manchester United har selvfølgelig lavet deres hjemmearbejde. Han virker til at være en, der i fremtiden kan blive en fantastisk spiller. Men normalt associerer man den slags beløb med spillere, der garanterer dig 30 mål hver sæson. 

- Så de har betalt voldsomt for en knægt, men de har ikke betalt flere hundrede millioner. Så det er noget, vi ser ofte. Hvis en spiller er ung lovende, så bliver det ekstra dyrt. 

Rasmus Højlund kan komme i aktion igen onsdag aften, hvor Manchester United møder Newcastle United i Carabao Cup'en.