Video : Tipsbladet
Premier League

Legende roser Højlund: Kan blive en superstjerne

Ifølge tidligere Manchester United-målræv har Rasmus Højlund fået en fin start i England, selvom danskeren endnu ikke har scoret i Premier League.

Efter fem kampe i Premier League jagter Rasmus Højlund stadig sin første fuldtræffer, mens danskeren i denne sæson har været anderledes målfarlig i Champions League, hvor han har scoret tre mål i to kampe. 

Og ifølge den tidligere Manchester United-bomber Andy Cole har Rasmus Højlunds første tid i den engelske storklub samlet set været absolut godkendt. 

- Jeg tror, at vi alle sammen håber på, at han kan blive en superstjerne. Det vil altid være et gamble, når man i Premier League henter en spiller for 72 millioner pund, men United er udmærket klar over hans potentiale, lyder det, ifølge Betfred, fra Andy Cole. 

- Jeg synes, at han er ved at tilpasse sig rigtigt godt, og det eneste, han mangler indtil nu, er hans første Premier League-mål. Han er en ung mand, som er frygtløs, og det skal han også være i den alder. Han er energisk og fysisk. 

- Jeg ser ham som en ægte gammeldags centerforward, og han arbejder ekstremt godt. Jeg mener, at han en angriber som ham er noget, som Manchester United har savnet i et stykke tid. Han kan gå begge veje, og han kan løbe i dybden med en forrygende fart. Derudover kan han godt lide en lille brydekamp med midterforsvarerne. Jeg håber, at han i Premier League snart kan finde den form, han har vist i Champions League.

Andy Cole nåede selv op på 187 scoringer i Premier League, hvilket gør ham til den fjerdemest scorende spiller nogensinde i Premier League.