Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool byder 370 mio. for belgier

Liverpool ender med at have brugt over en milliard kroner på midtbanespillere denne sommer, såfremt buddet bliver accepteret.

Liverpools midtbane fik en del kritik i sidste sæson, og det har den engelske storklub i den grad taget konsekvensen af denne sommer. 

Liverpool har allerede brugt over 800 millioner kroner på Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister, og nu forlyder det, at Anfield-klubben er klar til at hente endnu en dyr forstærkning til midtbanen. 

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er Liverpool nu klar til at byde hele 370 millioner kroner for den 19-årige Southampton-spiller Romeo Lavia. Buddet indeholder diverse bonusser, der kan bringe prisen op på 390 millioner kroner. 

Liverpool ønsker angiveligt at gennemføre handlen hurtigst muligt for at undgå indblanding fra Chelsea, der også jagter det belgiske stortalent. 

Også The Athletic beretter, at Liverpool er på vej med et forbedret bud på Lavia, efter at Southampton tidligere på ugen afviste Liverpools første bud på 320 millioner kroner. 

Romeo Lavia skiftede sidste sommer til Southampton fra Manchester City, og den unge belgier havde efterfølgende en stærk debutsæson i Premier League, hvilket nu har resulteret i stor interesse fra flere topklubber.