• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Liverpool-stjerne i stærkt forsvar af sin "bøddel"

Foto: Getty Images

Liverpool-spilleren Harvey Elliott forsvarer Leeds' Pascal Struijk, der brækkede hans ankel søndag aften.

Af Ole Hoffskov

Liverpool-spilleren Harvey Elliott brækkede anklen, da Merseyside-klubben søndag mødte Leeds United på udebane i Premier League, og der venter den 18-årige offensivspiller en længere pause.

Det var et sammenstød med værternes Pascal Struijk, der endte så fatalt for Harvey Elliott, og dommeren kvitterede med et direkte rødt kort til hollænderen, som efterfølgende har fået tre spilledages karantæne.

Leeds United valgte at appellere dommen, men den er siden blevet stadfæstet, og Pascal Struijk må tre kampe i straffeboksen. Det er der stor utilfredshed med i Leeds, og hollænderen møder også opbakning fra ingen ringere end Harvey Elliott.

Selv om Liverpool-spilleren brækkede anklen, mener han ikke, at Pascal Struijk bør straffes for det, han karakteriserer som et hændeligt uheld.

- Jeg føler med dig, Pascal. Jeg synes, det er forkert. Snart er det overstået, og du er hurtigt tilbage igen, bror. Forbliv positiv, skriver Harvey Elliott på Instagram.

Liverpools klublæge Jim Moxon fastslog tidligere på ugen, at han forventer, at Harvey Elliott kan nå at gøre comeback allerede i denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020