Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpools plan b: Har Alonso-alternativ klar

Hvis ikke det skulle lykkes Liverpool, at vriste Xabi Alonso fri af Bayer Leverkusen, har de alternativet klar til, hvem der skal afløse trænersædet efter Jürgen Klopp.

Liverpool har forelsket sig i Xabi Alonso, som afløseren for Jürgen Klopp.

Det er der da også god grund til. Den tidligere Liverpool-spiller har på imponerende vis taget Bundesligaen med storm og topper rækken med hele otte point ned til de ellevedobbelte mestre fra Bayern München.

Meyserside-klubben er dog langt fra de eneste, der har set sig varme på Bayer Leverkusens succestræner. Det samme har Bayern München angiveligt, der til sommer står uden træner, efter Thomas Tuchel har valgt at stoppe. 

Hvis Xabi Alonso vælger Bayern München eller bliver i Bayer Leverkusen, har Liverpool ifølge The Independent allerede gjort et alternativ klar. 

Han hedder Ruben Amorin og står i skrivende stund i spidsen for Sporting CP, der kæmper side om side med Benfica om det portugisiske mesterskab. Et portugisisk mesterskab, som selvsamme Amorin vandt med Sporting tilbage i 2021. 

Dengang var det klubbens første mesterskab i 19 år, og portugiserens trænerkundskaber er da heller ikke gået ubemærket hen på Anfield, der muligvis kan være Amorins kommende hjemmebane, såfremt det ikke lykkes at kapre Xabi Alonso i Leverkusen.

Ruben Amorins kontrakt med Sporting CP udløber til sommer 2026.