• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Lukaku var et godt indkøb for Chelsea

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku fik ikke spillet sig ind i hjerterne hos særligt mange Chelsea-fans i sidste sæson, men ifølge Antonio Conte var indkøbet af belgieren en god transfer for Chelsea.

Af Lars Gram-Hanssen

Det var næppe en del af planen, at Romelu Lukaku skulle udlejes efter blot én sæson, da Chelsea sidste sommer betalte Inter over 850 millioner kroner for belgieren. 

Sådan er det dog gået, idet den svinedyre angriber nu er tilbage i Milano-klubben som lejesvend. Men på trods af de manglende mål i Chelsea-trøjen er der ingen tvivl om, at Lukaku var et godt indkøb af London-klubben - i hvert fald, hvis man spørger Antonio Conte. 

- Vi taler om et stort bekøb for en spiller, og jeg synes også, at vi taler om en virkelig vigtig angriber på den globale scene. Men nogle gange opstår der situationer udenfor banen, og jeg vil sige, at Romelu havde to år i Milano, hvor han var kongen. Fansene var meget passionerede omkring, og jeg tror, at han er en fyr, der har brug for den slags. Og derfor ønskede han at vende tilbage til Milano, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Conte forud for søndagens Premier League-brag mellem Chelsea og Tottenham. 

- Men det var helt sikkert et godt indkøb af Chelsea. Som I ved er der spillere, der har brug for mere tid til at gøre en forskel. Men han var helt sikkert et godt indkøb af Chelsea. Han har potentialet til at spille i Premier League. Jeg husker meget tydeligt, da han spillede i begyndelsen af sidste sæson. Han spillede rigtig godt, og jer i medierne sagde, at Lukaku så virkelig stærk ud. 

- Der er mange ting, der kan få selvtilliden til at falde. Nu er det rette for at spille for en vigtig klub i Italien, så han kan få selvtilliden tilbage. Men vi taler om en virkelig vigtig og god angriber. 

Romelu Lukaku og Inter indleder i aften Serie A-sæsonen med en udekamp mod Morten Hjulmand og Lecce. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.