• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Lurer Klopp-exit? Det tror Liverpool-legende

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-stjerne kan godt se for sig, at Jürgen Klopp takker af i Liverpool efter sæsonen.

Af Jacob Quvang

Jürgen Klopp har været én stor succes i Liverpool, men intet varer evigt og heller ikke tyskerens vindermaskine.

For Liverpool er fuldstændig ugenkendelige i denne sæson. Man kan ikke vinde noget trofæ, og det vil sågar være en overraskelse, hvis man kvalificerer sig til top fire og dermed Champions League til næste sæson. 

Liverpool skal bygges op igen, men det er ikke sikkert, at det bliver med Jürgen Klopp på trænerbænken. Det siger Liverpool-legenden Dietmar Hamann til Sky Germany.

Tyskeren kan nemlig godt forestille sig begge parter gå hver til sit til sommer, hvis ikke Liverpools ejere Fenway Sports Group åbner det helt store checkhæfte.

- Det føles som om, at han siger til sig selv, at han godt kan vende tingene rundt. Det bliver afgjort af, om klubben henter spillere til.

- Hvis ikke de gør det, så kan jeg ikke se for mig, at han bliver. Jeg kan ikke forestille mig, at han bliver, hvis ikke de har en chance for at spille med om mesterskabet. Konkurrencen er enorm. Jeg tror, at det vil være bedst for alle, hvis de graver dybt i lommen til sommer.

- Holdet er faldet fra hinanden over de seneste måneder. For en træner, der har været med så længe, er det ligeledes tæt på umuligt at vende rundt. Holdet har brug for en komplet makeover. De har brug for i hvert fald fire eller fem spillere hvis ikke syv eller otte. De har pengene, men vi har stadig ikke set, at de er villige til at give dem til træneren, lyder dommen fra Dietmar Hamann. 

Det er forventet, at Liverpool bliver aktive på transfermarkedet til sommer, hvor der i hvert fald skal hentes to midtbanespillere ind.