• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Maguire afslører: Solskjærs sidste ord til truppen

Foto: Getty Images

Manchester United-anføreren har løftet sløret for, hvad den norske træner sagde til spillerne, da han tog afsked med dem.

Af Kristian Porse

Ole Gunnar Solskjær er fortid i Manchester United, efter klubben søndag valgte at fyre ham grundet dårlige resultater i for lang en periode. 

Nordmanden fik beskeden søndag morgen, og senere samme dag videregav han nyheden til spillertruppen. 

Ifølge Manchester United-anfører Harry Maguire var det et følelseladet moment, da Solskjær tog afsked med truppen og staben. 

Det fortæller han på pressemødet forud for tirsdagens Champions League-kamp mod Villareal. 

- Det var meget hårdt for ham (Solskjær, red.), da han søndag samlede os og fortalte, hvad der var sket. Lørdagens resultat var ikke godt nok, men helt generelt har det i lang tid set skidt ud. Ole har betalt prisen, og vi spillere må også tage et stort ansvar for det, siger han og fortsætter. 

- Han samlede os og talte med os. Det var meget følelsesladet dag, fordi han er en stor legende i klubben og vil blive ved med at være det. Han ønskede os alt det bedste og sagde, at han altid ville støtte os. Han håber for os, at vi vinder alle vores kommende kampe, siger han. 

Fyringen af Solskjær betyder, at Manchester United står uden en permanent træner, men Solskjærs assistenttræner, Michael Carrick, er indsat som midlertidig cheftræner, indtil klubben får kørt fremtidens mand i stilling. 

Allerede tirsdag skal de røde djævle med Carrick i spidsen i aktion, når de møder Villareal i Champions League-gruppespillet. 

Med blot to kampe tilbage af gruppespillet er tirsdagens kamp uhyre vigtig for United, der lige nu er placeret som nummer 1 i gruppe F med syv point. 

Tirsdagens spanske modstander har samme antal point, mens Atalanta på tredjepladsen har fem point, og schweiziske Young Boys indtager sidstpladsen med tre point.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020