• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

- Man Utd er blevet en kirkegård for spillere

Foto: Getty Images

Gary Neville er ikke imponeret over, hvordan Manchester United har ageret på transfervinduet i de seneste ni +4.

Af Victor Risager

En kirkegård for fodboldspillere. Det er, hvad Manchester United efterhånden er blevet til, hvis man spørger Gary Neville.

Ifølge den tidligere Manchester United-profil, der i dag er ekspert på Sky Sports, er et af klubbens helt store problemer nemlig deres rekrutteringsstrategi over de seneste ni år. Ja, lige siden Sir Alex Ferguson forlod klubben.

I den periode har Manchester United hentet adskillige stjerner, men ifølge Gary Neville har kun to ud af 33 markante signings været en succes hidtil.

- Der er kun to signings på nuværende tidspunkt, som har været god værdi og har præsteret på et vist niveau. Bruno Fernandes er faldet lidt af på den, men på grund af de tal, han har ramt over to sæsoner, må man sige, at han har været været god - og [Zlatan] Ibrahimovic var god, siger Gary Neville ifølge engelske medier i Sky Sports mandagsstudie.

Dertil er der en håndfuld, der har været middelmådige signings, mens “75 procent” af de markante stigning ifølge Gary Neville ikke har haft succes.

Det er imidlertid ikke udelukkende spillernes skyld.

- Jeg ved, at der er en stor opfordring til at give spillerne skylden, og vi har givet spillerne skylden. Jeg var begejstret for mange af disse signings, selv sidste år med Sancho, Varane og Ronaldo. Det var fantastiske signings. Da Di Maria kom, tænkte vi også, "det her bliver en signing”.

- Men det er blevet en kirkegård for fodboldspillere, denne fodboldklub. Spillere overvejer nu selv, om de vil komme til klubben; du kan ikke få spillere ind, lyder det fra Gary Neville.

Du kan se, hvordan Gary Neville har vurderet Manchester Uniteds store signigns siden sommeren 2013, nedenfor: